Buttermilk-Stafide Bran Briose
Buttermilk-stafide Bran Briose ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de margarină, făină de aur, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Buttermilk-Stafide Bran Briose, Post Raisin Bran Sos De Mere Bran Cereale Briose, și Briose Cu Tărâțe De Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți doar 12 căni de briose de dimensiuni obișnuite cu scurtare, pulverizați cu spray de gătit sau tapetați cu căni de copt din hârtie. Pulverizați ușor căni de copt din hârtie cu spray de gătit.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie). Într-un castron mediu, amestecați cerealele, Zara, stafidele și vanilia până se amestecă bine. Bateți în ulei și ou cu furculița până se omogenizează.
Într-un alt castron mediu, amestecați ingredientele rămase, cu excepția untului, până se amestecă bine; se amestecă în amestecul de cereale doar până se umezește. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Dacă sunt coapte în tigaie unsă, lăsați să stea 5 minute în tigaie, apoi scoateți din tigaie în raftul de răcire. Dacă sunt coapte în căni de copt din hârtie, scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.