Butterfly Cookie Pops
Butterfly cookie Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție conține 340 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți decoruri de decorare stropi de bomboane multicolore, glazură de decorare violet, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie Pops, Cookie Pops, și Sub Mare cookie Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, făina, untul, oul și 2 linguri de bomboane stropite până se formează aluatul. Formați aluatul într-o bilă; aplatizați ușor. Înfășurați aluatul în folie de plastic; refrigerați 1 oră sau până când este ferm.
Se încălzește cuptorul la 375 F. pe suprafața ușor făinată, se rulează aluatul la grosimea de 1/4 inch.
Tăiați cu tăietori de prăjituri în formă de fluture de 3 inci. Pe foile de cookie-uri negreșite, așezați decupaje la o distanță de 2 inci. Introduceți 1 băț de acadea pe jumătate în centrul fiecărui cookie.
Coaceți 12 până la 13 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește 5 minute; scoateți din foile de cookie în rafturile de răcire. Se răcește complet. Decorați fursecurile cu glazuri și stropi de bomboane.
Lăsați să stea până când este setat.