Buta no Kakuni

Buta no Kakuni
Buta no Kakuni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1061 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos oy, usturoi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Buta no Kakuni, Buta Kakuni (Japoneză fiert Porkbelly), și Burtă de porc înăbușită japoneză (buta No Kakuni) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în pătrate de 2 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Puneți burta de porc, cu partea grasă în jos, într-o oală mică cu fund greu (cum ar fi un cuptor olandez), care este suficient de mare pentru a ține carnea de porc într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Puneți oala la foc mediu și lăsați carnea de porc să se prăjească netulburată până se rumenesc pe partea grasă. Întoarceți fiecare bucată și rumeniți cealaltă parte, apoi transferați-o pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ghimbirul, usturoiul și niboshi și și prăjiți până se rumenesc și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
5
Adăugați sake-ul și fierbeți până nu mai mirosiți alcool.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
6
Adăugați apa, zahărul, sosul de soia, sarea și readuceți carnea de porc în oală. Aduceți la foc mic și apoi reduceți focul și acoperiți cu un capac etanș. Fierbeți până când burta de porc se destramă-fragedă (aproximativ 2 ore). Strecurați lichidul de fiert și, dacă aveți de gând să serviți kakuni imediat, îndepărtați grăsimea suplimentară. Cel mai bine este să lăsați acest lucru să stea la frigider peste noapte, deoarece acest lucru oferă cărnii șansa de a absorbi mai multă aromă și va ușura eliminarea excesului de grăsime. Pentru a servi, reîncălziți ușor burta de porc. Feliați și serviți cu o parte din lichidul de fierbere, muștarul fierbinte și verdeața aburită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
VerziiVerzii
ZahărZahăr
ApăApă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista