Busuioc fără Gluten și mușcături de ardei roșu prăjit

Busuioc fără Gluten și mușcături de ardei roșu prăjit ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă servește 25 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 13 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză de legume de grădină, brânză de coarde, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Busuioc fără Gluten și mușcături de ardei roșu prăjit, Aperitiv pentru mușcături de Quiche cu piper prăjit sărat și busuioc, și Supă de arahide prăjită de morcovi și ardei roșu (vegană, fără gluten, fără soia).
Instrucțiuni
Stivați 2 felii de șuncă pe suprafața de lucru; se usucă cu un prosop de hârtie.
Se întinde uniform cu 1 1/2 până la 2 lingurițe de cremă de brânză. Acoperiți cu frunze de busuioc până la 1 inch de marginea superioară.
Tăiați piperul în benzi de 1 inch; tăiați pentru a se potrivi cu lățimea șuncii.
Așezați fâșii de piper peste marginea inferioară a șuncii.
Așezați bucata de brânză deasupra piperului pe frunzele de busuioc; tăiați pentru a se potrivi.
Începând de jos, rulați în siguranță. Înfășurați în folie de plastic. Repetați cu ingredientele rămase pentru a face 5 rulouri. Refrigerați 2 ore.
Desfaceți rolele; așezați părțile cusăturii în jos.
Tăiați fiecare rolă în 5 bucăți cu un cuțit ascuțit. Dacă doriți, străpungeți fiecare rolă cu 5 scobitori distanțați uniform înainte de tăiere.