Busuioc-Cartofi Frittata
Busuioc-cartofi Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, oțetul balsamic, albușurile de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cartofi-Busuioc Frittata, Cartofi Busuioc Frittata Pătrate, și Zucchini & Busuioc Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartoful tăiat cubulețe într-o cratiță medie; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Gatiti 7 minute sau pana cand se inmoaie.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu până la cald.
Adăugați ceapa; sotati 6 minute sau pana cand se inmoaie.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Combinați 3 linguri de brânză, busuioc și următoarele 5 ingrediente (busuioc prin ouă) într-un bol mediu; amestecați cartoful și ceapa. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și recoatați cu spray de gătit.
Puneți tigaia la foc mediu până la cald.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți 6 minute sau până când este aproape setat.
Wrap mâner de tigaie cu folie, și se fierbe 1 1/2 minute. Se acoperă cu brânza rămasă și se fierbe timp de 30 de secunde sau până se topește brânza.
Stropiți oțet peste frittata și tăiați-l în 4 pene.