Busuioc Broccoli / Platou De Rosii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați broccoli de busuioc/platou de roșii. Această rețetă face 8 porții cu 179 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de roșii, ceapă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Salată de tăiței de Broccoli cu busuioc de roșii și fasole albă, Pui toscan cu gust de roșii-busuioc și Broccoli de migdale prăjite, și Singura Pizza pe care o vei mai dori vreodată: pui, roșii uscate la soare, Broccoli, Ricotta, Mozzarellan și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de mică adâncime sau 13-in. x 9-in. tigaie, strat roșii și ceapă de-a lungul unei părți; așezați broccoli pe cealaltă parte.
Într-un castron mic, combinați ingredientele de pansament; se toarnă peste legume. Acoperiți și răciți timp de câteva ore, ocazional îmbrăcând pansamentul peste legume.
Serviți legumele pe platou căptușit cu salată, dacă doriți.