Burritos De Porc Picadillo
Rețeta Picadillo burritos de porc ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 38 minute. Pentru $1.88 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 418 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, coriandru, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Picadillo de porc, Picadillo De Porc, și Carne De Porc Picadillo Empanadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-un castron mare.
Se presară cu chimen, sare și scorțișoară; aruncă bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 minute; se amestecă ocazional.
Adăugați amestecul de porc; gatiti 2 minute, amestecand des.
Adăugați salsa și stafidele; se fierbe la foc mic 5 minute sau până când carnea de porc își pierde culoarea roz și sosul este gros.
Se ia de pe foc; se amestecă migdalele, brânza și coriandrul.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Lingură 3/4 cană amestec de porc pe fiecare tortilla; rulati.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.