Burritos De Fasole Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați burritos de fasole Chipotle. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 377 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, salată, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Burritos De Fasole Chipotle, Chipotle și Burritos de fasole neagră, și Quinoa Burritos de pui și fasole neagră cu guacamol Chipotle.
Instrucțiuni
Înfășurați bine tortilele în folie.
Coaceți la 177° aproximativ 7 minute sau până când se înmoaie. Între timp, se taie Morningstar Farms picant Negru Bean Veggie burgeri în bucăți musca-size. Pune deoparte. Utilizați spatele lingurii la fasole ușor mas. Se amestecă 1/2 cană de ceapă, 1/3 cană de salsa și praf de chili.
Răspândiți amestecul de fasole pe fiecare tortilla chiar sub centru.
Presărați bucăți de burger vegetal și brânză deasupra amestecului de fasole. Îndoiți marginile inferioare ale tortilelor peste umplutură. Îndoiți în părți.
Rostogolește-te. Asigurați-vă cu scobitori, dacă este necesar. Pe foaia de copt acoperită cu spray de gătit antiaderent sau căptușită cu hârtie pergament, așezați pachetele de tortilla, cu cusătura în sus.
Coaceți la 177° aproximativ 15 minute sau până când se încălzește și începe să se rumenească. Aranjați salata pe șase farfurii de servire. Sus cu pachete de tortilla, îndepărtând scobitori, dacă este folosit. Lingura rămasă 1 cană salsa și smântână deasupra.
Se presară cu ceapă suplimentară, dacă se dorește. * Notă: scăderea sodiului prin înlocuirea boabelor uscate cu fasolea conservată. Într-o cratiță medie combinați 3 căni de apă și 3/4 cană de fasole pinto uscată. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura. Simmer, neacoperit, timp de 2 minute.
Lăsați să stea, acoperit, timp de 1 oră.
Scurgere. Clătiți. Întoarceți fasolea în cratiță.
Adăugați 3 căni de apă proaspătă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura. Se fierbe, acoperit, timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Scurgere. Utilizați conform indicațiilor de mai sus în rețetă. ,, 2009 rețetele Kellogg NA Co Morningstar Farms sunt proprietatea companiei Kellogg.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat.