Burritos cu piept și fasole
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mexicană. Încercați să faceți acasă burritos Brisket 'n' Bean. Pentru 2,04 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 495 de calorii, 32 g de proteine și 20 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de bacon, piept de vită, brânză Monterey Jack și sare. Hanukkah va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și piept, bere și chili cu fasole, burrito cu pui și fasole și burrito cu carne de vită și fasole.
Instrucțiuni
Așezați pieptul într-un recipient de 5 litri. Care gateste incet; deasupra cu ceapa si bacon.
Combinați sosul de roșii, piperul și sarea; se toarnă peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-1/2 până la 5 ore sau până când carnea este fragedă.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați fasolea prăjită, salsa și ardei iute. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 2-3 minute sau până când se încălzește.
Scoateți carnea din aragazul lent; maruntiti cu doua furculite.
Așezați amestecul de fasole, carne și brânză decentrat pe fiecare tortilla. Îndoiți părțile laterale și capetele peste umplutură și rulați.
Serviți imediat sau înfășurați individual în prosoape de hârtie, apoi folie.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă. Poate fi congelat până la 2 luni.
Pentru a utiliza burrito congelate: Desfaceți folia.
Pune burritourile învelite în prosoape de hârtie pe o farfurie care poate fi folosită la microunde. Puneți la microunde la foc mare timp de 3-4 minute sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Burrito poate fi combinat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.