Burritos cu carne de vită
Burritos cu carne de vită este o rețetă mexicană care servește 18. Pentru 1,91 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 538 de calorii , 36 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ceapă, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 59% . Rețete similare sunt Burritos Crock Pot Beef and Bean Burritos , Carne Asada Burritos și Chicken and Black Bean Burritos .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez la foc mediu, se rumenește în ulei; scurgere.
Se adauga apa, ceapa, usturoiul, oregano, sare si piper; aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați fripturile; rece.
Scoateți carnea de pe os și tăiați-o în bucăți mici. Grasimile degresate din sucurile din tigaie.
Adăugați roșii și ardei iute; amestecati bine.
Adăugați carnea; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute.
Combinați făina și apa rece; amestecati bine. Se amestecă în amestecul de carne de vită. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocotesc.
Adăugați sos de ardei iute. Întindeți centrul tortillelor; îndoiți partea de sus și de jos a tortillei peste umplutură și rulați.
Se serveste cu branza, smantana si salsa.