Burrito cu ouă Andouille
Burritos cu ouă Andouille ar putea fi doar rețeta mexicană pe care o căutați. Acest fel principal are 499 de calorii, 26 g de proteine și 31 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați brânză pepper jack, tortilla de făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Andouille Hash și Egg Tacos, Egg Burritos și Egg Burritos.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu, fierbeți ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați cârnații, ardeii iute și jalapeno; gătiți 4-5 minute mai mult sau până când se încălzește.
Adăugați ouăle, sare, piper și cayenne; gătiți și amestecați până când ouăle se întăresc complet.
Umplutura cu lingura decentrizata pe fiecare tortilla.
Stropiți fiecare cu 2 linguri de brânză. Îndoiți părțile laterale și capetele peste umplutură și rulați.
Serviți cu sos taco dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Burrito. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Argyle Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Argyle Reserve Pinot Noir]()
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator