Burrito Coace

Burrito Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burrito Bake. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 637 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, condimente taco, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burrito Coace, Burrito Coace, și O Tigaie Mic Dejun Burrito Coace.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați fasole, ceapă și condimente taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
FasoleFasole
CeapăCeapă
3
Desfaceți aluatul de rulou semilună. Apăsați pe partea inferioară și în sus a părților laterale ale unui 13x9-in uns. vas de copt; cusături de etanșare și perforații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crescent Roll AluatCrescent Roll Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Întindeți amestecul de vită peste crustă; presărați cu brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Carne De VităCarne De Vită
5
Coaceți, neacoperit, 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Presărați cu toppinguri la alegere.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista