Burgundia Friptură De Vită
Nevoie de o curs principal fără lactate? Burgundia Roast Beef ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 472 calorii, 64G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați friptura de rump, amestecul de supă de ceapă, vinul de Burgundia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne De Vită Burgundă, Carne De Vită Burgundă, și Burgundia De Vită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Așezați o foaie mare de folie de aluminiu rezistentă într-o tigaie de prăjire superficială.
Așezați friptura în tigaie.
Se toarnă supa de ciuperci peste friptură și se presară cu amestec de supă de ceapă.
Bateți vinul și făina împreună într-un castron mic; se toarnă peste friptură și se acoperă cu ciuperci.
Îndoiți folia peste marginile prăjite și sertizate împreună pentru a sigila.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 4 1/2 ore.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.