Burgeri Vegetarieni
Veggie Burgers este o rețetă americană care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 196 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ovăz laminat, dovlecei de vară, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burgeri Vegetarieni, Burgeri Vegetarieni, și Cel mai bun din toate burgerii vegetarieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic și gătiți ceapa și usturoiul aproximativ 5 minute, până se înmoaie.
Se amestecă morcovii, dovleceii și dovleceii. Continuați să gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în ovăz, brânză și ou. Se amestecă sosul de soia, se transferă amestecul într-un castron și se dă la frigider 1 oră.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Așezați făina pe o farfurie mare. Formați amestecul de legume în opt torturi rotunde de 3 inci. Aruncați fiecare patty în făină, acoperind ușor ambele părți.
Ungeți grătarul și grătați chiftelele 5 minute pe fiecare parte sau până când se încălzește și se rumenesc frumos.