Burgeri Umpluți Cu Tapenadă
Tapenade-umplut burgeri este un fără lactate felul principal. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 606 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, chuck de vită măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Burgeri de ton cu tapenadă, Burgeri de curcan umpluți cu ierburi cu brânză Cheddar, și Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy).
Instrucțiuni
Împărțiți carnea de vită în 6 porții. Împărțiți 1 porție în jumătate, apoi aplatizați 1 jumătate într-un patty de 4 inci și formați o jantă de 1/4 inci în jurul patty.
Răspândiți 1 1/2 linguri de tapenadă pe patty în interiorul jantei. Aplatizați jumătatea rămasă într-un tort de 4 inci, apoi așezați-vă deasupra jumătății acoperite cu tapenadă și prindeți marginile împreună pentru a sigila. Pat lateral pentru a forma o margine dreaptă și transferați într-o tavă mare. Faceți încă 5 tapenade patties în același mod și transferați-le în tavă, apoi puneți-le la frigider, acoperite, până când sunt gata de grătar.
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc direct cu cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz); vezi "procedura de grătar."
Presărați chiftele pe ambele părți cu sare și piper. Grătar ușor cu ulei, apoi grătare (acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz), răsturnând o dată, 3 minute în total pentru mediu-rar. (Burgerii vor continua să gătească ușor după ce au fost scoși de pe grătar.)
Întindeți maioneza și muștarul pe chifle, apoi asamblați burgeri cu ceapă, murături și romaine.
* Patties pot fi asamblate până la 8 ore înainte și refrigerate, acoperite.· Dacă nu puteți face grătar în aer liber, chiftelele pot fi gătite pe o tigaie mare (cu 2 arzătoare), ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat, răsturnând o dată, 4 minute în total pentru mediu-rar.