Burgeri Umpluți Cu Pesto De Roșii Uscate

Burgeri Umpluți Cu Pesto De Roșii Uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii umpluți cu Pesto de roșii uscate. Această rețetă face 6 porții cu 560 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, brânză feta, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Burgeri roșii-Pesto uscați la soare, Burgeri De Curcan Cu Roșii Uscate La Soare, și Pesto De Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți parmezan, nuci de pin, roșii uscate, pastă de roșii, usturoi și 2 linguri ulei rezervat din roșii uscate până când amestecul este o pastă groasă, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată cu bere, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper până se combină bine. Împărțiți amestecul de carne în 12 porții egale și aplatizați fiecare porție într-o rundă de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Completați fiecare dintre cele 6 runde cu aproximativ 1 lingură de pesto de roșii uscate. Top cu restul de 6 runde, apăsând marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesto De RoșiiPesto De Roșii
4
Așezați burgeri pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți burgeri, întorcându-vă o dată pentru a rumeni ambele părți, până când carnea din jurul umpluturii nu mai este roz (tăiat pentru a testa; rețineți că pesto este maro roșiatic), 6 până la 8 minute în total. De asemenea, așezați jumătățile de COC, tăiate cu fața în jos, pe grătar și prăjiți 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Cu o spatulă largă, transferați burgerii pe fundul chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți fiecare burger cu aproximativ 2 linguri de brânză feta, dacă doriți. Acoperiți cu blaturi de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Se servește cu maioneză jalapeo pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista