Burgeri Umpluți Cu Pesto De Roșii Uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii umpluți cu Pesto de roșii uscate. Această rețetă face 6 porții cu 560 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, brânză feta, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Burgeri roșii-Pesto uscați la soare, Burgeri De Curcan Cu Roșii Uscate La Soare, și Pesto De Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți parmezan, nuci de pin, roșii uscate, pastă de roșii, usturoi și 2 linguri ulei rezervat din roșii uscate până când amestecul este o pastă groasă, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată cu bere, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper până se combină bine. Împărțiți amestecul de carne în 12 porții egale și aplatizați fiecare porție într-o rundă de 4 inci.
Completați fiecare dintre cele 6 runde cu aproximativ 1 lingură de pesto de roșii uscate. Top cu restul de 6 runde, apăsând marginile împreună pentru a sigila.
Așezați burgeri pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți burgeri, întorcându-vă o dată pentru a rumeni ambele părți, până când carnea din jurul umpluturii nu mai este roz (tăiat pentru a testa; rețineți că pesto este maro roșiatic), 6 până la 8 minute în total. De asemenea, așezați jumătățile de COC, tăiate cu fața în jos, pe grătar și prăjiți 1 până la 2 minute.
Cu o spatulă largă, transferați burgerii pe fundul chiflelor.
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți fiecare burger cu aproximativ 2 linguri de brânză feta, dacă doriți. Acoperiți cu blaturi de COC.
Se servește cu maioneză jalapeo pentru a adăuga după gust.