Burgeri Portobello cu Pesto, Provolone și ardei prăjiți
Nevoie de o felul principal vegetarian? Burgerii Portobello cu Pesto, Provolone și ardei prăjiți ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 603 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,58 USD pe porție. 380 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ardei prăjiți din borcan, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Pesto Portobello Ciuperci, sau pui, burgeri cu roșii prăjite marinate, Presto Pesto Panini (cu Prosciutto, Provolone și ardei), și pesto portobello burgers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă pesto și maioneză într-un castron micse amestecă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Maioneză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Rulouri de grătar, tăiate cu fața în jos, până ușorprăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Transferați pe plăci.
4
Răspândiți grătarpartea rulourilor cu maioneză pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Rola
5
Ungeți ciupercile pe ambele părți cu ulei;se presară sare și piper. Grătar, rotunjit în sus, 4 minute. Întoarceți ciupercile.Acoperiți și grătiți până când ciupercile sunt fragede,aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați 1 ciupercă pefiecare fund de rulou. Acoperiți fiecare cu suficiente bucăți de piper roșu pentru a acoperi, apoi cu rucola și brânză. Apăsați topurile și serviți.