Burgeri Mexicani De Pui La Grătar

Burgeri de pui Mexican la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 430 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză Monterey jack, amestec de condimente taco, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Încercați Burgeri Mexicani De Pui La Grătar, Burgeri de pui cu spanac și Feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, și Burgeri De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați amestecul de condimente de pui și taco. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch.
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 14 până la 16 minute, întorcându-vă o dată, până când termometrul introdus în centrul chiftelelor citește 165 F. Top fiecare chiftelă cu felie de brânză pentru ultimele 2 minute de gătit.
Așezați chiftele pe fundul chiflelor; acoperiți cu guacamole, salsa și blaturi de chifle.