Burgeri La Grătar Hoedown

Burgeri La Grătar Hoedown
Burgerii la grătar Hoedown necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. O porție conține 333 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați brânză americană, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Burgeri La Grătar Hoedown, Gratar Hoedown BBQ Chuck friptură, și Summer Hoedown pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită măcinată, ceapa, ardeiul gras, sosul Worcestershire, sarea condimentată, usturoiul praf și piperul până se omogenizează bine. Formați amestecul în 6 chiftele, cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați chiftelele pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 13 până la 15 minute, întorcându-vă o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 F. pentru a prăji chiflele, așezați părțile tăiate pe grătar în ultimele 1 până la 2 minute de timp de gătit. Top fiecare patty cu felie de brânză; gatiti doar pana cand branza este topita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Întindeți părțile tăiate ale chiflelor prăjite cu sandviș; se acoperă cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Așezați chiftelele cu brânză în chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista