Burgeri La Grătar Hoedown
Burgerii la grătar Hoedown necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. O porție conține 333 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați brânză americană, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Burgeri La Grătar Hoedown, Gratar Hoedown BBQ Chuck friptură, și Summer Hoedown pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită măcinată, ceapa, ardeiul gras, sosul Worcestershire, sarea condimentată, usturoiul praf și piperul până se omogenizează bine. Formați amestecul în 6 chiftele, cu grosimea de 1/2 inch.
Așezați chiftelele pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 13 până la 15 minute, întorcându-vă o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 F. pentru a prăji chiflele, așezați părțile tăiate pe grătar în ultimele 1 până la 2 minute de timp de gătit. Top fiecare patty cu felie de brânză; gatiti doar pana cand branza este topita.
Întindeți părțile tăiate ale chiflelor prăjite cu sandviș; se acoperă cu felii de ceapă.
Așezați chiftelele cu brânză în chifle.