Burgeri Italieni La Grătar

Burgeri Italieni La Grătar
Burgeri italieni la grătar este un Hor d ' oeuvre care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 103 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de condimente, brânză mozzarella parțial degresată, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri De Curcan Italieni La Grătar, Burgeri De Cârnați Italieni La Grătar, și Burgeri Italieni Cu Chiftele La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 1/2 cană de brânză și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carne de vită; se amestecă ușor, dar bine. Formați în patru 1/2-in.- chiftele groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 <url>.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se presară cu brânză rămasă; grătar, acoperit, cu 1-2 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se servește cu sos marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger poate fi asociat cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
Vintage 2010 prezintă caracteristicile elegante și atrăgătoare ale Merlot cu arome vii de prune și coacăze negre. Indicii de anason și vanilie pe nas se deschid către straturi complexe, integrate, de arome de zmeură, cireșe și cacao, care conferă o impresie izbitoare Palatului.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista