Burgeri Falafel De Năut
Chickpea Falafel Burgers este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 205 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, chimen măcinat, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Falafel De Năut, Falafel De Năut La Cuptor, și Făină De Năut Falafel Pitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa verde și ciupercile și prăjiți până se înmoaie, amestecând frecvent.
Combinați fasolea garbanzo (cu lichid) și usturoiul în recipientul unui blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează și se transferă într-un castron mediu. Se amestecă ciupercile și ceapa.
Se amestecă coriandrul, pătrunjelul, pudra de curry și chimenul.
Adăugați pesmetul și albușurile de ou și amestecați până se amestecă bine. Puteți lăsa amestecul să stea în frigider pentru a amesteca arome în acest moment sau puteți continua să prăjiți.
Încălziți suficient ulei pentru a acoperi fundul unei tigaie mari la foc mediu. Formați amestecul de fasole în 4 bile și aplatizați-le în chiftele.
Așezați burgerii în tigaia fierbinte și prăjiți aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos.