Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci
Burgerii Elvețieni cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 490 calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați inele de ceapă pâine, condimente de friptură din montreal, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri Elvețieni De Ciuperci, Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci, și Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru căldură directă. Periați cu atenție uleiul pe grătar. Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, 3/4 cană din sosul de gătit, firimiturile de pâine și condimentele de friptură. Formați amestecul în 6 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch. Pulverizați ambele părți ale tortelor cu spray de gătit.
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute, rotind o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 de grade F.
Întindeți 1 1/2 lingurițe de sos de gătit pe fiecare burger și acoperiți cu felii de brânză în ultimele 1 până la 3 minute de grătar sau până când brânza este topită.
Între timp, încălziți inelele de ceapă conform instrucțiunilor de pe pachet.
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale chiflelor; acoperiți fiecare cu 2 inele de ceapă. Sus cu vârfuri de chifle.