Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci

Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci
Burgerii Elvețieni cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 490 calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați inele de ceapă pâine, condimente de friptură din montreal, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri Elvețieni De Ciuperci, Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci, și Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru căldură directă. Periați cu atenție uleiul pe grătar. Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, 3/4 cană din sosul de gătit, firimiturile de pâine și condimentele de friptură. Formați amestecul în 6 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch. Pulverizați ambele părți ale tortelor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute, rotind o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Întindeți 1 1/2 lingurițe de sos de gătit pe fiecare burger și acoperiți cu felii de brânză în ultimele 1 până la 3 minute de grătar sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Între timp, încălziți inelele de ceapă conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale chiflelor; acoperiți fiecare cu 2 inele de ceapă. Sus cu vârfuri de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista