Burgeri de vită cu ceapă caramelizată

Burgeri de carne de vită cu ceapă caramelizată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 360 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 2.65 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de roșii, carne de vită măcinată extra-slabă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Andouille și burgeri de vită cu maioneză picantă și ceapă caramelizată, Burgeri de curcan cu ceapă roșie caramelizată, și Burgeri de curcan cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa si zaharul in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mic, amestecand des, 20-25 de minute sau pana cand ceapa are culoarea caramelului. Se amestecă 1/4 cană de apă, oțet și 1/4 linguriță de sare. Puneți amestecul deoparte și păstrați-l cald.
Combinați carnea de vită măcinată, pasta de roșii, pătrunjelul, restul de 1/2 linguriță de sare și piper; formați în 4 torturi.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Serviți pe chifle cu ceapă caramelizată și felii de roșii.