Burgeri de vită cu ceapă caramelizată

Burgeri de vită cu ceapă caramelizată
Burgeri de carne de vită cu ceapă caramelizată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 360 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 2.65 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de roșii, carne de vită măcinată extra-slabă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Andouille și burgeri de vită cu maioneză picantă și ceapă caramelizată, Burgeri de curcan cu ceapă roșie caramelizată, și Burgeri de curcan cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si zaharul in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mic, amestecand des, 20-25 de minute sau pana cand ceapa are culoarea caramelului. Se amestecă 1/4 cană de apă, oțet și 1/4 linguriță de sare. Puneți amestecul deoparte și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați carnea de vită măcinată, pasta de roșii, pătrunjelul, restul de 1/2 linguriță de sare și piper; formați în 4 torturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
5
Serviți pe chifle cu ceapă caramelizată și felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista