Burgeri De Somon Fript
Reteta burgeri de somon fript este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 3,52 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți șalotă, maioneză, chifle de hamburger și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Pizza Fript, Burgeri De Miel Cu Slănină Friptă, și Burgeri De Curcan Fript Rapid Și Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați maioneza, 2 linguri de suc de lămâie și usturoiul tocat într-un bol mic.
Puneți pesmetul într-un vas puțin adânc.
Combinați 2 linguri de suc de lămâie, lapte, șalotă și muștar într-un bol mediu. Înmuiați 1 file de pește în amestec de lapte și dragă în pesmet. Repetați procedura cu peștele rămas.
Așezați fileurile pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit și fierbeți timp de 7 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Așezați fileurile pe jumătățile inferioare ale chiflelor; se întinde cu 2 linguri amestec de maioneză și se acoperă cu blaturi de chifle.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.