Burgeri de porc cu chipsuri herby
Burgeri de porc cu chips-uri herby ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 738 calorii, 31g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne tocată de porc, ardei gras, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 91%. Rețete similare includ Chipsuri De Cartofi Dulci Herby, Burgeri de miel Herby cu maioneză de sfeclă roșie, și Burgeri la grătar Herby cu ceapă caramelizată și Jalapeimbroos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 230C / 210C ventilator / gaz
Aruncați cartofii și piperul cu 1 lingură de ulei și 1 linguriță de ierburi pe o tavă mare de copt. Prăjiți timp de 25 de minute, rotind o dată, până când chipsurile sunt aurii și ardeiul moale.
Între timp, amestecați tocatul, două treimi din usturoi, ardeiul, oul, ierburile rămase și condimentele într-un castron. Formați în 4 burgeri. Acum poate fi înghețat.
Încălziți o tigaie, adăugați 1 linguriță de ulei, apoi gătiți timp de 15 minute, întorcându-vă la jumătate.
Se amestecă maioneza cu usturoiul rămas.
Serviți burgerii în chifle cu salată verde, ceapă, ardei roșu și maioneză de usturoi cu chipsurile alături.