Burgeri de miel cu prosciutto

Burgeri de miel cu prosciutto
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete דל פחמימות,e în repertoriul dvs., burgerii de miel cu prosciutto ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 773 de calorii, 29 g de proteine și 65 g de grăsime fiecare. Pentru 3,46 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 36 de minute. 71 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor americane. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, ulei de măsline, pesmet și lapte. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ burgeri cu prosciutto de miel, burgeri Portobello-Prosciutto și burgeri toscani cu prosciutto și fontina.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un castron mare combinați pesmetul, pătrunjelul, oul, laptele, brânza, roșiile uscate la soare, sarea și piperul, amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
6 Felii Mari De Prosciutto, Feliate Mediu-subțire (pentru împachetarea Burgerilor)6 Felii Mari De Prosciutto, Feliate Mediu-subțire (pentru împachetarea Burgerilor)
Prosciutto, Feliat Mediu-subțire (pentru A împacheta Burgerii)Prosciutto, Feliat Mediu-subțire (pentru A împacheta Burgerii)
(pentru împachetarea Burgerilor)(pentru împachetarea Burgerilor)
Felii De Roșii Proaspete, Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerFelii De Roșii Proaspete, Pentru Acoperirea Fiecărui Burger
Roșii Proaspete, Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerRoșii Proaspete, Pentru Acoperirea Fiecărui Burger
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați mielul și amestecați până se încorporează. Împărțiți amestecul în 6 burgeri groși (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Puneți feliile de prosciutto pe o placă de tăiat sau o bucată de hârtie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Puneți 1 burger de miel în centrul fiecărei felii de prosciutto și înfășurați prosciutto în jurul burgerului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
6
Puneți o tigaie mare și grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați uleiul de măsline și încălziți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Puneți burgerii de miel, cu partea acoperită cu prosciutto în jos în tigaie și gătiți la foc mediu până când prosciutto-ul devine auriu, aproximativ 6 până la 8 minute. Întoarceți burgerii și terminați de gătit, încă aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți burgerii din tigaie și puneți-le pe un platou de servire sau pe farfurii individuale. Acoperiți fiecare burger cu 2 până la 3 frunze de busuioc, 1 până la 2 felii de roșii și un strop de ulei de măsline extravirgin și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Ai putea să încerci Simi Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Simi Merlot
Simi Merlot
Merlot-ul nostru din 2006 este de culoare roșu intens, cu margini granat. Din pahar ies arome de cuișoare picant și scorțișoară cu esență de fructe roșii, inclusiv cireșe și fructe de pădure roșii, îmbinându-se la gust. Acest vin oferă taninuri subtile și arome luxuriante coapte, accentuate de note finale de pâine prăjită și cacao. Se asortează frumos cu o dip clasică franțuzească, cotlete de vițel sau cârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista