Burgeri de fasole Pinto de sud-vest cu maioneză Chipotle
Southwest Pinto Bean Burgers cu maioneză Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, fără porumb cu miez întreg adăugat cu sare, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burgeri picante de fasole neagră cu maioneză Chipotle Skinnytaste, Tex-Mex Pinto Bean Burgers, și Burgeri Taco Cu Maioneză Chipotle.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti burgeri, combinați primele 10 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați fasole pinto și porumb; parțial piure cu o furculiță. Împărțiți amestecul de fasole în 4 porții egale, modelând fiecare porție într-un tort de 3 1/2 inch și dați-l la frigider timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Pinto
Porumb
3
Pentru a pregăti maioneza chipotle, combinați maioneza și 1 linguriță chipotle într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați chiftele în tigaie și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale chiflelor; acoperiți fiecare tort cu 1 lingură de maioneză, 1 frunză de salată și jumătatea superioară a chiflei.