Burgeri de fasole neagră cu curry de cocos - în stil thailandez!

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți burgeri de fasole neagră cu curry de cocos - în stil thailandez! acasă. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD per porție. O porție conține 686 de calorii , 36 g de proteine și 38 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați pesmet, ulei de canolan, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . 20 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 95% , ceea ce este excelent. Rețete similare sunt supa de linte curry cu nucă de cocos thailandeză , supa curry thailandeză de nucă de cocos și burgeri cu fasole neagră și legume cu salsa de porumb .
Instrucțiuni
Amestecați fasolea neagră, ceapa roșie, usturoiul, 1/2 linguriță de sare, 1 linguriță de sos de chile, pasta de curry, laptele de cocos, 1 linguriță de zahăr brun, piper cayenne și oul într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Răzuiți amestecul într-un castron mare. Îndoiți pesmetul și burgerul în amestec. Formați amestecul în 6 chifle și puneți-le pe hârtie cerată. Pune la congelator până la 30 de minute pentru ca chiftelele să se întărească.
Pregătiți o tigaie sau tigaie cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu. Gatiti chiftelele pana se rumenesc, 4-5 minute pe fiecare parte.
Între timp, combinați untul de arahide, 1 linguriță de sos de chile, 1 linguriță de zahăr brun, 1/2 linguriță de sare, turmericul, sosul de soia și uleiul de canola într-o cratiță la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati pana cand untul de arahide se topeste. Reduceți focul la mic și fierbeți până se fierbe, 3 până la 5 minute.
Aranjați chiftele pe fundul chiflelor de hamburger.
Stropiți sos peste fiecare chiflă; acoperiți cu morcov, castraveți, ceapă verde, mentă și coriandru. Acoperiți cu jumătățile de chiflă rămase și serviți imediat.