Burgeri De Curcan Umed

Burgerii de curcan umed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 182 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați curcan măcinat, usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Burgeri De Curcan Umed, Cum se fac burgeri de pui sol umed, și Burgeri umezi și delicioși la grătar cu brânză de slănină bine făcută.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in uleiul incins pana se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 15 minute; transferați într-un castron mare.
Amestecați firimiturile de pâine, sosul Worcestershire, muștarul Dijon, usturoiul, condimentele de pasăre, muștarul măcinat, piperul și sarea cu ceapa. Rupeți curcanul în bucăți mici în castron; se amestecă cu amestecul de pesmet până se combină uniform. Formați amestecul de curcan în 12 chiftele; înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 20 de minute.
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu.
Gatiti prajiturile in tigaia fierbinte pana cand nu mai sunt roz in centru si sucurile curg limpede, 4 pana la 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).