Burgeri de curcan Thailandezi cu varză crocantă
![Burgeri de curcan Thailandezi cu varză crocantă](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/185451.webp?v=1708597674)
Burgerii de curcan Thailandezi cu Kale crocante ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru $3.25 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți rădăcină de ghimbir, chile, chifle și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Burgeri De Curcan Thailandezi, Burgeri de curcan Thailandezi, și Burgeri De Curcan Thailandezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face varza crocantă, puneți varza într-un castron mare și aruncați cu coaja de lămâie, uleiul de măsline și puțină sare de mare. Aranjați într-un singur strat pe 1 sau 2 foi de copt.
Se introduce la cuptorul preincalzit, la 400 km F, timp de 15-20 de minute, intorcand la jumatatea timpului de gatit, pana devine crocant si crocant.
Presărați cu puțină sare sau câteva semințe de susan, dacă doriți.
Între timp, puneți curcanul într-un castron mare cu ceapă, ghimbir, usturoi, lemongrass, chile și coriandru.
Se amestecă bine, apoi se condimentează după gust și se amestecă oul.
Folosiți-vă mâinile pentru a modela amestecul în 4 bile mari, apoi apăsați-le ferm în forme de patty.
Așezați sub un broiler fierbinte preîncălzit și gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte, sau până devin aurii și fierte.
Se servește în chifle calde de grâu integral, cu varză crocantă pe lateral.
Mănâncă-te fericit de Gill Paul, Hamlyn 2013, Photo Will Heap.