Burgeri de curcan la grătar cu Cheddar și Aioli fumurii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgeri de curcan la grătar cu Cheddar și aioli fumurii. Această rețetă face 4 porții cu 825 calorii, 36g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, semințe de chimen, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri De Curcan La Grătar Cu Cheddar Și Aioli Fumurii, Burgeri de curcan la grătar cu Cheddar și Aioli fumurii, și Burgeri de curcan Cheddar cheddar cu jalape prăjite cu Aioli BBQ.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de chimen și semințele de coriandru într-o tigaie mică la căldură medie-înaltăpână când este aromată și ușor mai închisă la culoare, scuturând tigaia des, aproximativ 1 1/2 minute. Mișto. Se macină fin semințele prăjite în râșnița de condimente sau în mortar cu pistil.
Bateți maioneza, 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, suc proaspăt de lămâie, boia afumată, usturoi și condimente măcinate într-un castron mic. Condimentează aioli după gust cu sare și piper. Faceți înainte: Aioli se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Așezați curcanul într-un castron mediu.
Adăugați 2 linguri aioli; se amestecă ușor. Folosind damphands, împărțiți amestecul de curcan în 4 porții egale, apoi formați fiecare în patty gros de 3/4 inci, aproximativ 3 1/2 inci în diametru. Folosind degetul mare, faceți o mică indentare în centrul fiecărui burger. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Presărați burgeri cu sare și piper.
Ungeți feliile de ceapă și bucățile de ardei gras cu ulei; se presară sare și piper. Ceapa la grătar și ardeii grași până se înmoaie și se carbonizează, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Burgeri de curcan la grătar 5 minute. Întoarceți; grătar până aproape gătit, aproximativ 4 minute. Topiți fiecare burger cu 1 felie de brânză și grătar până când carnea este gătită și brânza se topește, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Așezați 1 burger de curcan pe fiecare dintre cele 4 funduri de chifle. Aranjați bucăți de ardei roșu la grătar, apoi felii de ceapă roșie la grătar. Completați fiecare cu păpușă de aioli și niște rucola. Acoperiți burgerii cu blaturi de chifle și serviți cu pene de murături și chipsuri de porumb.
Per porție: calorii (kcal) 657,7, % calorii din grăsimi 61,6, grăsimi (g) 45,0, grăsimi saturate (g) 10,7, colesterol (mg) 109,0, carbohidrați (g) 24,7, fibre dietetice (g) 2,0, zaharuri totale (g) 3,9, carbohidrați neți (g) 22,7, proteine (g) 35,8