Burgeri de curcan cu ierburi și citrice

Burgeri de curcan cu ierburi și citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii de curcan cu ierburi și citrice. Acest curs principal are 135 calorii, 27G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți curcan măcinat, coajă portocalie, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Parfaits Afine-Portocaliu ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri De Curcan Cu Ierburi Și Citrice, Curcan cu citrice și plante medicinale, și Curcan cu ierburi și citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron. Împărțiți amestecul de curcan în 4 porții egale, modelând fiecare într-un patty gros de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Puneți chiftele pe grătar; grătați 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista