Burgeri De Ciuperci Portobello Cu Salată De Morcovi-Varză
Reteta Portobello Ciuperci burgeri cu morcov-varza Slaw este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 208 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână salată de varză de morcov, sare, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri Portobello cu salată de avocado Chipotle, Burgeri Portobello Buffalo cu salată de mere de țelină, și Burgeri De Ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răzuiți branhiile din capacele de ciuperci cu o lingură, dacă doriți.
Combinați oțetul, uleiul și sarea într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați ciuperci, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți ciupercile din marinată, aruncând marinada.
Ciuperci la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Serviți ciupercile pe chifle cu slaw.