Burgeri De Carne De Curcan

Burgeri De Carne De Curcan
Burgeri de carne de curcan necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. Acest curs principal are 432 calorii, 61G de proteine, și 15g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pastă de roșii, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Burgeri Cu Pâine De Carne, Burgeri cu pâine de carne cu ceapă caramelizată, și Pâine De Carne De Curcan.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa și căței de usturoi într-un robot de bucătărie; rulați până se toacă fin (dar nu se lichefiază). Într-un castron mare, combinați curcanul măcinat cu amestecul de ceapă, morcovii răzuți, pasta de roșii, muștarul Dijon, sarea kosher și piperul negru proaspăt măcinat. Forma în 4 chiftele, fiecare 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați pe un grătar fierbinte mediu și gătiți 5 minute pe fiecare parte. (Sau pentru a găti pe plită, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la grătar la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
3
Așezați burgerii în tigaie și gătiți 7 până la 8 minute; răsturnați și gătiți încă 5 minute.) Se acoperă cu mozzarella feliată (1/4 lire pentru 4 burgeri). Gatiti 2-3 minute mai mult, pana cand branza se topeste. Sus cu slănină crocantă și roșii feliateși serviți pe rulouri kaiser prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kaiser BunKaiser Bun
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Bucătăriiamerican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista