Burgeri Cu Ton Ni
Rețeta de burgeri de ton ni Arkulroise este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. Acest fel principal are 531 calorii, 43G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pastă de hamsii, ulei de măsline, chifle brioche și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Paste Nicoise Cu Ton, Nicoise De Ton La Grătar, și Ton Nicoise Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți tonul, ceapa verde, măslinele și caperele pe o farfurie și congelați timp de 5 minute.
Se transferă într-un robot de bucătărie și se pulsează până când tonul este tocat mărunt.
Transferați amestecul într-un castron; condimentează cu sare și piper. Formați amestecul în patru torturi de 4 inci.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Ungeți burgerii cu ulei de măsline și grătiți la foc moderat, rotind o dată, până devin aurii și cruste și tocmai gătite, aproximativ 6 minute.
Într-un castron, amestecați maioneza și pasta de hamsii; se întinde pe chifle. Se acoperă cu burgerii, roșiile și rucola, se închide și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.