Burgeri cu porumb dulce de ton
Reteta burgeri de porumb dulce de ton pot fi făcute în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 298 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 369 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ou, porumb dulce, g conserve tunan în apă și ulei vegetal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Felie de ton și porumb dulce, Burgeri cu porumb dulce și cartofi dulci, și Salată de ton, fasole și porumb dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Whizz pâinea într-un procesor de alimente la firimituri, vârful într-un castron, apoi whizz jumătate porumb dulce pana se toaca marunt.
Adăugați porumbul tocat, porumbul întreg rămas, tonul, brânza, ceapa de primăvară și câteva condimente în vasul cu pâinea și amestecați bine.
Adăugați oul, puțin câte puțin (este posibil să nu aveți nevoie de toate), până când amestecul este suficient de lipicios pentru a fi modelat în patru burgeri de dimensiuni uniforme.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, apoi gătiți burgerii timp de 5 minute pe fiecare parte până devin aurii și fierbinți prin mijloc. Umpleți în chifle integrale cu salata preferată și o păpușă bună de salsa.
Vin recomandat: Malbec, Merlot, Zinfandel
Malbec, Merlot și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Ca ' Sagredo Hotel Venice]()
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.