Burgeri cu fața deschisă din Texas

Burgeri cu fața deschisă din Texas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burgers Texas cu față deschisă. Această rețetă face 2 porții cu 316 calorii , 13 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 1,06 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Un amestec de a.1. Sos de friptură, brânză colby-monterey jack, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este bun. Rețete similare includ burgeri cu curcan cu fața deschisă , burgeri cu pizza cu fața deschisă și burgeri cu ton cu față deschisă .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ceapa, usturoiul, cimbrul și 1/2 cană de brânză. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în două chifle ovale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare, gătiți burgeri la foc mediu timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai devine roz. Între timp, pregătiți pâine prăjită Texas conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Texas ToastTexas Toast
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurge burgeri; da deoparte si tine la cald.
4
Adăugați în tigaie sosul de roșii, zahărul brun, sosul Worcestershire și sosul de friptură. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1 până la 2 minute sau până se îngroașă ușor. Puneți burgerii în tigaie; întoarce-te la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
UmărUmăr
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
Servește burgeri pe pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Vinul Merlot The Rolling Stones 50th Anniversary Forty Licks, cu o evaluare de 4,8 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Vinul Merlot pentru 50 de ani de la Rolling Stones
Vinul Merlot pentru 50 de ani de la Rolling Stones
Merlot 2012 surprinde atitudinea stilului Mendocino County. Aromele de cireșe negre, piele și tutun sunt urmate de arome bogate de scorțișoară peste vanilie. Acest vin roșu uscat se potrivește bine cu puiul prăjit cu ierburi, carnea de vită la grătar sau ardeiul iute afumat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista