Burgeri Cu Două Etaje Din Carne De Vită Și Hot Dog
Burgerii cu două etaje de carne de vită și Hot Dog necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 104 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 53 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar original, Carne de vită măcinată extra-slabă, chifle de hamburger și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Încercați Burgeri Cu Etaj, Hash De Hot Dog Cu Legume Prăjite, și Burgeri de circ (cu carne de vită măcinată slabă și semințe de Chia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Formați carnea în chiftele de 4 (1/4 inci grosime). Tăiați parțial cârnăciorii pe lungime în jumătate.
Așezați chiftelele și cârnații, cu părțile tăiate în jos, pe grătar; periați cu sos de grătar. Grătar 4 până la 6 min. pe fiecare parte sau până când burgerii sunt gata (160F) și cârnații sunt încălziți, perindând ocazional cu sosul de grătar rămas și topping burgeri cu 2% lapte simplu pentru ultimul min.
Umpleți chiflele cu cheeseburgeri și cârnați.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Riesling, Gewurztraminer și vinul rossimbrox sunt alegeri excelente pentru Hot Dog. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling