Burgeri cu Bacon pe chifle Brioche

Burgeri Bacon pe chifle Brioche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1071 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză, chifle de burger brioche, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brioche Buns, Brioche Burger Buns, și Brioche Hamburger Buns pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați ceapa cu 2 linguri de ulei de măsline și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-un castron mic, bateți maioneza cu sucul de lămâie. Bateți treptat restul de 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și rupeți fiecare bandă în jumătate.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Formați carnea măcinată în opt torturi. Condimentează generos cu sare și piper și unge cu ulei de măsline. Grătiți la foc moderat până se rumenesc bine pe fund, 5 minute. Întoarceți burgerii, movilați brie deasupra și grătiți timp de 4 minute mai mult, până când brânza este ușor topită și burgerii sunt mediu-rari.
Întindeți maioneza cu lămâie pe părțile tăiate ale chiflelor; așezați burgerii pe fund și deasupra cu slănina și ceapa. Închideți burgerii și serviți imediat.