Burgeri Cu Bacon La Grătar

Burgeri Cu Bacon La Grătar
Reteta gratar Bacon burgeri este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 816 calorii, 56G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $3.49 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Un amestec de sare și piper kosher, slănină, chifle robuste de burger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Grătar Înveliți Cu Slănină, Burgeri Hawaiieni Cu Bacon La Grătar, și Burgeri goudan și Bacon afumați cu sos de grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți carnea în patru grămezi uniforme și formați-o în chiftele de burger cu aproximativ 1/2 inch mai late decât chiflele de burger. Se condimentează generos cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
Hamburger BunHamburger Bun
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați slănina și ceapa între părțile fierbinți și reci ale grătarului și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când suprafața slăninii clocotește, dar nu este încă crocantă și rumenită, iar ceapa se înmoaie ușor, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați burgerii direct peste partea fierbinte a grătarului și gătiți până se carbonizează bine, aproximativ 2 minute. Flip patties și perie cu sos. Gatiti pe a doua parte pana se carbonizeaza bine, cu aproximativ 2 minute mai mult, periand ocazional cu sos. Întoarceți din nou burgerii, transferați-i pe partea mai rece a grătarului, periați cu mai mult sirop și continuați să gătiți, perindând cu sos ocazional, până când patty înregistrează 125 de ani F la 130 de ani F pe un termometru de citire instantanee pentru mediu rar, aproximativ 5 minute în total, sau 135 de ani F la 140 de ani F pentru mediu, aproximativ 6 minute în total. Acoperiți fiecare burger cu 1 felie de brânză, apoi transferați pe o farfurie mare și cort cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Ungeți slănina cu sos de grătar și așezați-o direct peste partea fierbinte a grătarului, cu sosul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Ungeți blatul cu sos de grătar. Gatiti pana se carbonizeaza bine, aproximativ 1 minut. Întoarceți și gătiți până când a doua parte este bine carbonizată, cu aproximativ 1 minut mai mult. Top fiecare burger patty cu trei bucăți bacon, apoi top fiecare cu o pereche de felii de ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Prajiti chiflele direct peste partea fierbinte a gratarului pana se rumenesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați chiflele de jos pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Transferați patty/slănină / ceapă în cocul de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Periați chifla de sus cu sos de grătar și închideți sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
11
Servește.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Carnivor Zinfandel. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivorul plin de corp Zinfandel este suculent, îndrăzneț, mare și aromat, oferind indicii de condimente cu o atingere netedă pentru un gust complet. Aromele intense de fructe întunecate de mure, prune și boysenberry sunt asortate cu note de mocha, ciocolată neagră, piper negru și condimente de copt. Aromele de vanilie și migdale prăjite persistă cu un finisaj lung și neted.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista