Gratar ceapa-Topped Caesar burgeri ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 474 calorii, 31g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sare condimentată, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ceapa inel Topped BBQ Bacon burgeri, Burgeri Cowboy acoperiți cu inele de ceapă, și Burgeri Caesar La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, amestecați carnea de vită, pătrunjelul, 2 linguri de pansament și sarea condimentată piperată. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Pătrunjel
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
2
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
3
Adăugați felii de ceapă la grătar pentru ultimele 8 până la 10 minute de gătit, periați cu 2 linguri de pansament și întoarceți o dată, până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Într-un castron mic, aruncați salata verde, restul de 1/4 cană de pansament și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți amestecul de salată, burgerul și ceapa în fiecare chiflă.