Burger Japonez Wafu
Japoneză Wafu Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.16 pe portie. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pastă miso, carne de vită măcinată, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Încercați Wafu Hambagu (Friptură Japoneză De Hamburger), Sos Wafu (Sos De Salată Japoneză), și Burger de ton cu aripioare galbene cu gust de castravete japonez și Wasabi Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați blocul de tofu pe o farfurie și așezați o altă farfurie deasupra. Setați o greutate de 3 până la 5 kilograme deasupra (un recipient umplut cu apă funcționează bine). Apăsați tofu timp de 10 până la 15 minute, apoi scurgeți și aruncați lichidul acumulat.
Tăiați tofu în cuburi de 1/2 inci.
Combinați tofu, carnea de vită măcinată, ciupercile shiitake, pasta miso, oul, sarea, piperul și nucșoara într-un castron mare. Împărțiți în 6 bile și aplatizați-le în patties.
Amestecați mirinul, sosul de soia, pasta de usturoi și ghimbirul într-un bol mic. Pune deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniți burgerii pe fiecare parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la minim; acoperiți tigaia și gătiți până când sucurile se limpezesc, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Se toarnă amestecul de sos de soia în tigaie. Continuați să mișcați tigaia, astfel încât sosul să nu ardă și întoarceți burgerii ocazional pentru a acoperi ambele părți cu sosul. Sosul se va îngroșa și va crea o glazură strălucitoare pe burgeri. Când tot sosul a fost consumat, burgerii sunt gata.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Vinăria Bunei Speranțe Bush Vine Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.