Burger De Somon

Burger De Somon
Rețeta Burger de somon ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 401 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de somon, Ulei de canolan, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burger De Somon, Burger De Somon, și Teriyaki Somon Burger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați somonul și următoarele 12 ingrediente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine. Formați amestecul în 4 chiftele egale de aproximativ 1/2 inch grosime.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați patties și gătiți 5 minute pe fiecare parte. Jumătăți de jos de sus de chifle cu burgeri de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
RolaRola
5
Garnisiți, dacă doriți. Acoperiți cu blaturi de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista