Burger De Bivol Cu Salată De Varză Roșie

Burger De Bivol Cu Salată De Varză Roșie
Rețeta Burger de bivol cu salată de varză roșie ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 8,24 USD pe porție. O porție conține 1142 calorii, 67g de proteine, și 68G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, gruyulincrucrore, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Hoisin Buffalo Burger cu Slaw picant, și Buffalo Burger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele pentru pansament; acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
1
Bateți împreună oțet, miere, ulei, sare și piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați varză și morcov; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute.
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Formați bivolul măcinat în chiftele groase de 4 (1/2 inch). Se condimentează cu sare și piper. Grătiți 34 de minute sau până se rumenesc. Întoarceți burgerii și continuați să le gătiți încă 3 minute sau până când un termometru pentru carne ajunge la 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Bizon La SolBizon La Sol
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați o felie de Gruyre pe fiecare burger, închideți capacul grătarului. Gatiti aproximativ 1 minut sau pana cand branza incepe sa se topeasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Întindeți 1 lingură de pansament Rusesc Okra murat pe vârfurile și fundul fiecărui coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bame MurateBame Murate
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
La 8 PruneLa 8 Prune
8
Așezați un burger pe jumătatea inferioară a fiecărui coc, deasupra cu salată de varză roșie și acoperiți cu partea superioară a cocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză RoșieVarză Roșie
La 8 PruneLa 8 Prune
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista