Burger cu ciuperci și Radicchio

Reteta Burger cu ciuperci și Radicchio este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 535 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, ciuperci exotice și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burger espresso toscan cu salată de Radicchio la grătar, Orecchiette cu ciuperci, Radicchio și Gorgonzola, și Orecchiette cu ciuperci, Radicchio și Gorgonzola.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și 1/4 linguriță fiecare sare și piper și gătiți, amestecând, până când sunt fragede și aurii (4-6 minute).
Transferați ciupercile pe o farfurie. Ștergeți tigaia; rezervă.
Cu mâinile curate, formați carnea în 4 chiftele; presărați 1/2 linguriță de piper rămas pe ambele părți ale burgerilor. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; gătiți burgeri până la mediu (5-6 minute pe fiecare parte) sau până când un termometru pentru carne introdus în centru citește 16
Așezați 1/4 din feliile de radicchio, apoi burgerii, pe chiflele de jos; împărțiți ciupercile între burgeri și acoperiți cu cealaltă jumătate de chiflă.