Bunicul ' s fiert carne de vită
Carnea de vită a bunicului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 898 calorii, 74G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.98 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 5 minute. Un amestec de usturoi, rozmarin, până la 5 cartofi cu amidon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Cookie-urile bunicului, Clatite speciale ale bunicului, și Cartofi de petrecere ai bunicului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu cu un strat subțire de ulei de măsline extravirgin.
Adăugați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte și transpirați-le până la culoarea caramelului foarte moale și foarte ușor, 20 până la 30 de minute. Opriți căldura și rezervați.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați un strat subțire de ulei în tigaie. Se usucă carnea și se condimentează foarte liberal cu sare și piper. Se rumenesc carnea până se rumenesc peste tot, 12 până la 15 minute.
Cojiți cartofii și feliați-i foarte subțire pe lungime în scânduri. Feliați roșiile care lucrează peste un bol pentru a le prinde sucurile.
Aranjați 1/2 ceapa deasupra cărnii, condimentați cu sare, piper și 1 lingură de cimbru. Aranjați 1/2 cartofii peste ceapă și îmbrăcați cartofii cu o picătură liberală de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 1 lingură, sare, piper, rozmarin și o mână de brânză proaspăt rasă. Topim cartofii cu 1/2 roșii și sucurile lor și condimentăm cu sare și piper. Împrăștiați câteva frunze de busuioc rupt. Repetați straturile. Nu adăugați busuioc în stratul superior de roșii.
Acoperiți tigaia și prăjiți carnea la cuptor până când este foarte fragedă, 4 ore. Se răcește și se păstrează pentru masa înainte.
Pentru reîncălzire: reîncălziți, acoperiți, într-un cuptor preîncălzit la 325 grade F până la încălzire, 45 de minute până la 1 oră. Scoateți capacul oalei, stropiți partea superioară a cărnii cu ulei, presărați brânză și fierbeți pentru a rumeni ușor blatul.
Tăiați straturile de cartofi, roșii și ceapă pentru a porționa carnea, serviți în boluri puțin adânci cu pâine crustă și sucuri de tigaie.