Carnea de vită a bunicului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 898 calorii, 74G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.98 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 5 minute. Un amestec de usturoi, rozmarin, până la 5 cartofi cu amidon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Cookie-urile bunicului, Clatite speciale ale bunicului, și Cartofi de petrecere ai bunicului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu cu un strat subțire de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte și transpirați-le până la culoarea caramelului foarte moale și foarte ușor, 20 până la 30 de minute. Opriți căldura și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați un strat subțire de ulei în tigaie. Se usucă carnea și se condimentează foarte liberal cu sare și piper. Se rumenesc carnea până se rumenesc peste tot, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Cojiți cartofii și feliați-i foarte subțire pe lungime în scânduri. Feliați roșiile care lucrează peste un bol pentru a le prinde sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Aranjați 1/2 ceapa deasupra cărnii, condimentați cu sare, piper și 1 lingură de cimbru. Aranjați 1/2 cartofii peste ceapă și îmbrăcați cartofii cu o picătură liberală de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 1 lingură, sare, piper, rozmarin și o mână de brânză proaspăt rasă. Topim cartofii cu 1/2 roșii și sucurile lor și condimentăm cu sare și piper. Împrăștiați câteva frunze de busuioc rupt. Repetați straturile. Nu adăugați busuioc în stratul superior de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Acoperiți tigaia și prăjiți carnea la cuptor până când este foarte fragedă, 4 ore. Se răcește și se păstrează pentru masa înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
9
Pentru reîncălzire: reîncălziți, acoperiți, într-un cuptor preîncălzit la 325 grade F până la încălzire, 45 de minute până la 1 oră. Scoateți capacul oalei, stropiți partea superioară a cărnii cu ulei, presărați brânză și fierbeți pentru a rumeni ușor blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Grăsime De Porc înapoi
10
Tăiați straturile de cartofi, roșii și ceapă pentru a porționa carnea, serviți în boluri puțin adânci cu pâine crustă și sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat