Bunica ' s tort umed
Bunica ' s tort umed este un vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 1581 calorii, 23g de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină cu creștere automată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bunica Stoll ' s umed Dressing, Tort Super-Umed Se Amestecă Lamaie Lira Tort, și Tort De Ciocolată Umed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați trei tigăi de 8 inch.
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul. Bateți ouăle, pe rând.
Combinați laptele și vanilia, adăugați alternativ la amestecul cremos cu făina, terminând cu făina.
Se amestecă doar cât este necesar.
Se toarnă în tigăile pregătite.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit. Tortul se va îndepărta ușor de părțile laterale ale tigaiei când este gata. Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi câteva minute înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.