Bunica ' s Cracker Dressing
Pansamentul de Cracker al bunicii necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 163 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de piper măcinat, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 38%. Încercați Bunica mea ' s Greacă Dressing, Pansamentul de pasăre al bunicii, și Bunica Stoll e umed Dressing pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați biscuiții de sare, țelina, ceapa, ouăle, pătrunjelul și piperul. Pune deoparte.
Măsurați jumătate și jumătate într-o ceașcă mică și amestecați amidonul de porumb. Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă jumătate și jumătate și se fierbe câteva minute pentru a se îngroșa. Sosul va fi oarecum subțire.
Se toarnă sosul fierbinte peste amestecul de cracker câte o cană pe rând, amestecând de fiecare dată, până când pansamentul este umed, dar nu supy. Acoperiți vasul bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.