Bunica Meg stafide plăcintă
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 210 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de produse de patiserie, amidon de porumb, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri cu stafide din fulgi de ovăz ale bunicii, Plăcintă cu stafide cu smântână a bunicii, și Cupcakes cu stafide de rom cu cremă de unt de stafide de rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă apă și sirop de porumb până se amestecă.
Adăugați stafide. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau ingrosati.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie și untul (umplutura va fi subțire).
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu patiserie de jos; tăiați chiar și cu marginea plăcii.
Întindeți patiseria rămasă pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Tăiați fante în partea de sus.
Se coace la 425 la 10 minute. Reduceți căldura la 375 cm.; coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când crusta devine maro aurie. Se răcește pe un suport de sârmă.