Bunica Gagica ' S lamaie noduri
Nodurile de lămâie ale bunicii Babe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Gagica Ruth Baruri, Gagica Ruth Baruri, și Plăcinta cu lămâie a bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti prăjiturile, așezați zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 3 minute sau până când este ușor și pufos. Bateți în coajă și 1/4 cană de suc.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare (amestecul va arăta coagulat).
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un bici.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr; amestecați cu o lingură de lemn pentru a forma un aluat rigid. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată; frământați de 10 până la 15 ori pentru a forma un aluat neted.
Împărțiți aluatul în 8 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), modelați fiecare porție într-o frânghie lungă de 30 de inci; tăiați fiecare frânghie transversal în bucăți de 6 (5 inci). Legați fiecare bucată de aluat într-un nod.
Așezați noduri pe 2 foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți 1 foaie la un moment dat la 375 timp de 8 minute sau până când fundul fursecurilor se rumenesc ușor și blaturile sunt încă palide.
Scoateți cookie-urile din tigaie; se răcește pe rafturile de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, 3 linguri de suc și laptele de unt; se amestecă până se omogenizează. Înmuiați vârfurile de fursecuri în glazură; uscat pe rafturi.